NAPELEM PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

TFC-M-1.1.2-2020 Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése

TFC-M-1.1.2-2020

A pályázatot a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. és a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. közösen hirdette meg.

Jelen kiírás célja olyan támogatási konstrukció rendelkezésre bocsátása, amely lehetővé teszi a magánszálláshelyeken és egyéb szálláshelyeken a minőségi szolgáltatási szint emelését.

A célok között egyik kiemelt témakör a szálláshelyek üzemeltetési hatékonyságának javítását szolgáló fejlesztések megvalósítása (energetikai beruházások/szolgáltatások megvalósítása).

A fejlesztéssel érintett épületek energiahatékony működését javító megújuló energia rendszerek telepítésére az önállóan nem támogatható tevékenységek között lehet pályázni!


Támogatás intenzitása 100%

azaz a pályázó működési támogatásának nem minősülő, visszafizetési kötelezettség nélküli végleges juttatásban (a továbbiakban: vissza nem térítendő támogatás) részesül.

Magánszálláshelyek és legfeljebb 8 szobát (maximum 16 férőhelyet) üzemeltető egyéb szálláshelyek 100.000 Ft 8.000.000 Ft közötti összegre pályázhatnak. Szobánként legfeljebb 1 millió forint támogatás igényelhető.

Előleg mértéke:

Jelen pályázat kiírás keretében támogatott projektek esetében az igénybe vehető előleg a támogatási összeg 100%-a.

 

A támogatási igény magyar nyelven, 2020. június 4. napjától 2020. július 15. napjáig nyújtható be az NTAK rendszeren keresztül. 

A projekt fizikai befejezésének végső dátuma: 2020.12.31.

Magánszálláshelyek energetikai fejlesztése TFC-M-1-1-2-2020 - Totalsolar

TÁMOGATÁST IGÉNYLŐK KÖRE

Jelen felhívásra

  • azon magánszálláshely üzemeltetését végző természetes személyek és egyéni vállalkozók; és
  • azon, a jogszabály alapján egyéb szálláshely üzemeltetésére jogosult jogi személyiséggel rendelkező vagy nem rendelkező szervezetek

pályázhatnak, akik vagy amelyek a pályázatban foglalt szálláshely tekintetében működési engedéllyel rendelkeznek.

Jelen felhívásra azon szálláshely üzemeltető pályázhat, aki, vagy amely

  • május 18. napján a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. által kiadott NTAK szálláshely regisztrációs számmal rendelkezik, vagy
  • május 18. napján a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. által kiadott NTAK szálláshely regisztrációs számmal nem rendelkezett, de a 2019. évben működött és érvényes működési engedéllyel rendelkezett, és a pályázata benyújtásakor érvényes működési engedéllyel és a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. által kiadott NTAK szálláshely regisztrációs számmal rendelkezik.

TFC-M-1.1.2-2020 pályázati dokumentáció

Tekintse meg a felhívással kapcsolatos dokumentumokat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Totalsolar Kft. 1155 Budapest, Wysocki utca 1./c.

Totalsolar Kft.

Napelemes rendszerek

Miben segíthetünk?

Adatkezelési hozzájárulás

7 + 1 =

Kérjen térítésmentes felmérést